Hvis du handler for kr 1.999,00 mere, får du gratis fragt!

Alléen

Da vi kom hertil, var der blot en række japansk kirsebær ind mod haven. Jeg var i syv sind, om vi skulle fælde kirsebærtræerne eller lade dem stå. De virkede lidt umotiverede op mod den gamle patriciervilla, men jeg glædede mig over det, når de blomstrede, og jeg kunne fejre min egen Sakura Festival.

alleen-blog-header-claus-dalby

Få dage efter sneede det lyserødt. Det var så smukt, når kronbladene dalede ned mellem tulipanerne.

En vinter for mange år siden blev mit dilemma imidlertid løst af sig selv. Der faldt nemlig så megen tung tøsne, at flere af de krogede stammer knækkede. Det var et jammerligt syn, som det var umuligt at rette op på. Kirsebærtræerne blev fældet og mange rødder fræset op. I stedet plantede vi småbladet lind. Vi var så heldige at finde nogle godt og vel ti år gamle træer, så det tog sig ud af noget fra starten. Min plan var, at kronerne skulle vokse sammen og danne en opstammet hæk. Det gør de nu og udgør et formstærkt element i haven.

Claus Dalbys haveklub

Som medlem af min haveklub har du mulighed for at besøge min have en gang om året. Du modtager desuden månedlige inspirationsvideoer og får adgang til over 200 videoer på hjemmesiden. Endelig bliver du inviteret til foredrag og får rabat på mine bøger.

GÅ TIL HAVEKLUBBEN
claus-dalby-haveklub
Du besøger lige nu den norske side.
Klik på et flag for at vælge din lokalitet.