Hvis du handler for Nkr 1.999,00 mere, får du gratis fragt!

Den romantiske have

Mange drømmer om en romantisk have, og det kan man roligt kalde dette haverum, som er centreret omkring et rundt spejlbassin – 300 cm i diameter og 10 cm dybt. Pavillonen ind mod skoven er et af ikonerne i haven. Det gør mig glad, når gæster tror, at pavillonen altid har været her. Det betyder jo, at illusionen er fuldkommen.

den-romantiske-have-blog-header

Den lille klassicistiske bygning fik jeg først opført for godt og vel en halv snes år siden. Løsdelene blev leveret fra England, og så blev pavillonen bygget på stedet.

De første år så den lys og nypudset ud, så derfor så jeg frem til, at den ville få patina. Det kom af sig selv i løbet af tre-fire år. Når det gik så forholdsvis hurtigt, skyldtes det ikke mindst mine hvide duer, der elsker at sidde på den skrå tagkant, hvor de ofte taber noget!

Det er Kjeld Slot, der har designet dette rum, og det var hans geniale ide, at grunden skulle nivelleres, så den blev vandret. Det betyder, at man fra dette let hævede haverum har et fint udsyn over resten af haven.

Claus Dalbys haveklub

Som medlem af min haveklub har du mulighed for at besøge min have en gang om året. Du modtager desuden månedlige inspirationsvideoer og får adgang til over 200 videoer på hjemmesiden. Endelig bliver du inviteret til foredrag og får rabat på mine bøger.

GÅ TIL HAVEKLUBBEN
claus-dalby-haveklub
Du besøger lige nu den norske side.
Klik på et flag for at vælge din lokalitet.