Hvis du handler for Nkr 1.999,00 mere, får du gratis fragt!

Det gule bed

Her i haven anvender jeg ikke varmt gule blomster, men derimod en del af de koldt gule samt cremegule og måneskinsgule. I Det gule bed er de gule farver ikke alene repræsenteret i blomster, men også i løv. Hvide blomster er der også en del af; de er så gode sammen med de gule.

det-gule-bed-header-dalby

Det er et langt og smalt bed – 28 x 3 meter – som måske kunne skabe inspiration til en forhave. Bedet ligger parallelt med alleen og afgrænses af bøgehækken. Det er et bed, som vækker opmærksomhed hos havens gæster, også hos en del af dem, der normalt ikke bryder sig om gult. Selv er jeg ret glad for tonerne og er altid liebhaver til planter i denne farveskala.

Den bløde gule farve kaldes på engelsk primrose. Det betyder egentlig primula og hen tyder til den vilde primula, der findes i naturen. Den er lysegul. Hvis en ny plante i et engelsk frø- eller plante-katalog beskrives som primrose coloured, er jeg straks interesseret.

Claus Dalbys haveklub

Som medlem af min haveklub har du mulighed for at besøge min have en gang om året. Du modtager desuden månedlige inspirationsvideoer og får adgang til over 200 videoer på hjemmesiden. Endelig bliver du inviteret til foredrag og får rabat på mine bøger.

GÅ TIL HAVEKLUBBEN
claus-dalby-haveklub
Du besøger lige nu den norske side.
Klik på et flag for at vælge din lokalitet.