Hvis du handler for Nkr 1.999,00 mere, får du gratis fragt!

Krukke-køkkenhaven

Mit nyeste haverum er krukkekøkkenhaven, der i 2020 så dagens lys bag det victorianske drivhus. Her indrettede jeg en lille have i haven – omkranset af et stakit – med grøntsager, bærbuske og frugttræer i krukker.

krukker-koekkenhave-drivhus-dalby

Faktisk har jeg aldrig tidligere haft en køkkenhave her på stedet. Ideen opstod i forbindelse med, at jeg for nogle få år siden skrev og udgav et par bøger om grøn mad. I den sammenhæng fik jeg lyst til selv at prøve at dyrke spiselige afgrøder.

Og da jeg ikke mente, at jeg havde plads’ til en egentlig køkkenhave, besluttede jeg mig for at prøve at dyrke i krukker. De første forsøg blev gjort i 2019, og det gik rigtig godt. Derfor satte jeg mig for året efter at skrive en bog om emnet. Den udkom i 2021 og fik titlen ‘Min krukkekøkkenhave’.

Det viste sig hurtigt, at jeg havde ramt en tendens i tiden, der dels gik ud på at dyrke spiselige afgrøder, dels at gøre det på sparsom plads. Og en af de ting, der i særlig grad tiltaler mange, er, at man kan flytte rundt på krukkerne og skabe smukke sammensætninger.

Claus Dalbys haveklub

Som medlem af min haveklub har du mulighed for at besøge min have en gang om året. Du modtager desuden månedlige inspirationsvideoer og får adgang til over 200 videoer på hjemmesiden. Endelig bliver du inviteret til foredrag og får rabat på mine bøger.

GÅ TIL HAVEKLUBBEN
claus-dalby-haveklub
Du besøger lige nu den norske side.
Klik på et flag for at vælge din lokalitet.