Hvis du handler for kr 1.999,00 mere, får du gratis fragt!

Skovhaven

Det var huset, vi dengang faldt for, og så selvfølgelig beliggenheden op ad Riis Skov. Men jeg vidste ikke, at jeg ville få alle forudsætninger for at skabe en meget varieret have omkring huset. En af de store fordele er, at der på grunden både er steder med skiftende sol, halvskygge og skygge. Det betyder, at jeg har haft mulighed for at anlægge meget forskelligartede haverum.

skovhaven-blog-header

Op mod skoven var det helt naturligt at skabe en woodland garden – en have i skovbrynet – som englænderne kalder det. Man kunne tro, at der er meget skygge. Men nej, her kommer både morgen- og aftensol. Heldigvis er der mange planter, som trives under disse forhold. Ude i solen ville de mistrives. Sagen er, at mange af de planter, jeg har plantet i Skovhaven er naturligt hjemmehørende i lignende habitater.

Rent designmæssigt adskiller Skovhaven sig fra den øvrige have, hvor jeg hylder de rette linjer. Her råder i højere grad den engelske landskabsstil med bugtede stier. Alligevel synes jeg, at det er lykkedes at få de forskellige rum til at danne en helhed.

skovhaven-pinselilje-claus-dalby

Claus Dalbys haveklub

Som medlem af min haveklub har du mulighed for at besøge min have en gang om året. Du modtager desuden månedlige inspirationsvideoer og får adgang til over 200 videoer på hjemmesiden. Endelig bliver du inviteret til foredrag og får rabat på mine bøger.

GÅ TIL HAVEKLUBBEN
claus-dalby-haveklub
Du besøger lige nu den norske side.
Klik på et flag for at vælge din lokalitet.